Optimering för hastighet och sökmotoroptimering för WordPress-hemsida

Idag är en snabb hemsida ännu viktigare än tidigare då en växande mängd besökare når dig ute på språng över mobilnätet och Google premierar snabba och mobilanpassade hemsidor i sökresultaten. Tyvärr så är många plugin och teman för WordPress inte alltid optimerade på bästa sätt och kan ge långsamma laddningstider av tunga filer och script och stilmallar som blockerar inladdning av annat innehåll.

Förutom att ta en titt i din hemsidas kod och använda olika verktyg för att snabba upp sidan, så kan jag även optimera dess innehållsstruktur och regler för åtkomst så att den blir mer användarvänlig och sökmotoroptimerad.

Optimering av WordPress-sidans hastighet

Användning av komprimering av kod och bilder, caching, undvika blockerande script med mera är sådant jag kan utföra för din sida så den laddar snabbare och blir mer omtyckt av både besökare och sökmotorer.

Analys och tips om olika sätt att snabba upp och optimera

Det finns många saker som jag som utvecklare kan göra under huven för din WordPress-sida för att göra den snabbare och mer sökmotoroptimerad, men även tips jag kan ge dig som administratör för att skriva bättre inlägg och hålla WordPress-installationen frisk och kry.

Kontakta mig om WordPress-optimering!

    Jag är särskilt intresserad av: