Felsökning och problemlösning i WordPress-installation

Visar din WordPress-hemsida felmeddelanden, är admin-delen väldigt långsam att ladda eller är sidan helt blank? Jag kan hjälpa dig med att felsöka och lappa ihop problemen och instruera för dig vad problemet berodde på och hur du kan göra för att undvika det i framtiden.

Sedan jag startade som WordPressutvecklare har jag arbetat med dussintals olika installationer med olika kombinationer av teman och plugins och jag har stött på och löst mängder av olika vanliga som mindre vanliga problem.

Analys av installation och kod

Fel och buggar i WordPress kan bero på fel i stilmallar, script, databas, plugin eller själva WordPress-installationen. Är man själv inte så insatt eller har ont om tid så är det skönt att lämna över det till någon annan som kan fokusera på det. Jag tar en titt under huven och försöker lista ut vad problemet beror på.

Återställning till ett stadie före felet skedde

Om inget annat har ändrats före felet uppstod och du har en backup av sidan tillgänglig själv, mig eller genom ditt webbhotell så kan jag hjälpa dig att återställa sidan till ett tidigare felfritt stadie.

Kontakta mig om felsökning och problemlösning för WordPress!

    Jag är särskilt intresserad av: