Mobilanpassad WordPress-hemsida

Jag kan hjälpa dig med utveckling av en snabb, sökmotoroptimerad och snygg WordPress-hemsida vare sig din budget är stor eller liten eller om du har något sen tidigare eller inte.

Jag har arbetat med utveckling för ett dussintals olika WordPress-sidor för kunder i branscher som medicin, marknadsföring, B2B och utbildning. De har haft olika syften och konstruktion från enklare kampanjsidor och bloggar till mer avancerade företagssidor och nätbutiker. Exempel på olika upplägg:

Eget, unikt responsivt WordPress-tema

Helt eget WordPress-tema från grunden utifrån mina eller annan designers skisser.

Vidareutveckling av köpt WordPress-tema

Utveckling baserat på ett färdigt köpt WordPress-tema som du eller jag letar fram.

Fräscha upp existerande hemsida

Mobilanpassning till responsiv design eller extra mobil version av redan existerande WordPress-tema.

Kontakta mig om mobilanpassad WordPress-hemsida!

    Jag är särskilt intresserad av: